Χαμός στο Παλάτι! Απάτησε ο πρίγκηπας William την Kate Middleton;

Χαμός έχει προκληθεί στο Παλάτι του Kensington με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, οι οποίες θέλουν τον πρίγκιπα William να έχει απατήσει την Kate Middleton, όταν μάλιστα ήταν έτοιμη να γεννήσει το τρίτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Louis! Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά – όπως το Daily Beast – ο πρίγκιπας William φαίνεται πως έκανε εξωσυζυγική σχέση πέρσι τέτοια εποχή, όταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν έγκυος.

Πέτρα του σκανδάλου λέγεται πως είναι μία 35χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Kate Middleton αλλά και γειτόνισσα του βασιλικού ζεύγους στο Norfolk. Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, η Δούκισσα φέρεται να έχει ζητήσει από τον σύζυγό της να ξεκόψουν τελείως με την πρώην φίλη της αλλά και τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της, μαρκήσιο του Cholmondeley.

Οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά με τις φήμες και θα κινηθούν νομικά σε βάρος του περιοδικού. «Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Η πέτρα του σκανδάλου

Read More

And More