Χαμός στο twitter με το Survivor! Οι νέες ομάδες και η “λύτρωση” του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Χαμός στο twitter με το Survivor! Οι νέες ομάδες και η “λύτρωση” του Νάσου Παπαργυρόπουλου | tlife.gr

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το επιβεβαίωσε! Ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε Διάσημους και Μαχητές σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού και τους ζήτησε να κάνουν… αναδιάρθρωση! Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης που είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού, επέλεξαν οι ίδιοι τους συμπαίκτες του και οι ανατροπές δεν είχαν τέλος.

Οι δυο νέες ομάδες του Survivor είναι πια:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια, Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Τσίλης, Κωνσταντίνος Τσεπάνης και Χάρης Γιακουμάτος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Νικόλας Αγόρου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Πάνος Θεοδώρου, Ντάρια Τουρόβνικ, Ροδάνθη Καπαρού και Εύη Σαλταφερίδου.

Μετά τις αλλαγές μάλιστα, ήρθε και το πρώτο αγώνισμα με τους Μαχητές να κερδίζουν 10-3 το έπαθλο για την Πούντα Κάνα και το twitter να παίρνει “φωτιά”. Βλέπεις τα χαμόγελα του Νάσου Παπαργυρόπουλου που άλλαξε ομάδα και μας θύμισε τις καλές εποχές Σπαλιάρα, η απογοήτευση της Εύης Σαλταφερίδου που δεν ήταν στην ομάδα της κολλητής της Κατερίνας Δαλάκα και ο εκνευρισμός των πρώην παιχτών των Μαχητών δεν πέρασαν απαρατήρητα…

https://twitter.com/flyingjumbo747/status/995770707236872193

https://twitter.com/thesavynorth/status/995732702581096450

READ more