Χάος επικρατεί στους δρόμους – Χωρίς ΜΜΜ και σήμερα!

Την τακτική του κλεφτοπολέμου με την διοίκηση παίζουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι λίγο πριν από τις 8 χθες το βράδυ ανακοίνωσαν ότι τελικά θα συνεχίσουν και σήμερα Τετάρτη τις κινητοποιήσεις τους με νέα 24ωρη απεργία. Αν θέλεις, λοιπόν, να μετακινηθείς χρειάζεται προσοχή καθώς λειτουργεί μόνο το Τραμ και ο Προαστιακός.

Η απόφαση αυτή, παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή από νωρίς το απόγευμα, ανακοινώθηκε το βράδυ, ώστε να μην προλάβει η διοίκηση της ΑΜΕΛ να προσφύγει στη δικαιοσύνη, κάτι που θα γίνει σήμερα το πρωί, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και αυτή η απεργία.
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προσπάθεια διαπόμπευσης και στοχοποίησης των εργαζόμενων στις Αστικές Συγκοινωνίες και ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται.
Μετά την εξέλιξη αυτή, όλα σχεδόν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Τραμ και του Προαστιακού, θα είναι ακινητοποιημένα και για το λόγο αυτό το επιβατικό κοινό θα πρέπει να αναζητήσει και πάλι, άλλους τρόπους μετάβασης και αποχώρησης από την εργασία του.
Οι εργαζόμενοι κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου για προσχηματικό διάλογο και απευθυνόμενοι στο επιβατικό κοινό που ταλαιπωρείται, αφού ζητούν συγγνώμη, σημειώνουν ότι αγωνίζονται και «κατά των υπέρογκων αυξήσεων στα εισιτήρια».

Read More

And More