Χάος στους δρόμους! Και αυτή την εβδομάδα απεργίες στα Μ.Μ.Μ

Δεν υπάρχει δρόμος που να μην είναι από το πρωί μποτιλιαρισμένος! Η απουσία των περισσότερων μέσων μεταφοράς από τους δρόμους του λεκανοπεδίου έχουν κάνει πάλι την κατάσταση αφόρητη!

Αδιάβατη η κάθοδος της Κηφισίας, η άνοδος της Συγγρού έχει κολλήσει, 20 λεπτά από αρχή μέχρι Άγιο Σώστη, στην παραλιακή από Πειραιά προς Συγγρού χρειάζονται τουλάχιστον 40 λεπτά και άλλα τόσα πρέπει να υπολογίζει κανείς για να “κατέβει” από το Μαρούσι μέχρι το κέντρο μέσω Κηφισίας.

Το ποτάμι στην άνοδο έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ενώ με χαμηλή ταχύτητα πάνε τα αυτοκίνητα και στην Αττική οδό από την Πλακεντίας μέχρι την Κηφισίας, όπου στις εξόδους τα αυτοκίνητα κυριολεκτικά έχουν παρκάρει…

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Θα είναι η δεύτερη εβδομάδα διαδοχικών κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αναμένεται να δημιουργηθούν νέα κυκλοφοριακά προβλήματα, ανάλογα με εκείνα των προηγούμενων ημερών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Read More

And More