Χαρά Παππά: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο GNTM

Η Χαρά Παππά μετά το τέλος του GNTM αλλά και τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της! Το πανέμορφο μοντέλο μετακόμισε από το πατρικό της στην Ηγουμενίτσα και πλέον μένει στην Θεσσαλονίκη, όπου έχει ξεκινήσει σπουδές στην αισθητική. Η μελαχρινή καλλονή έχει κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, επιλέγοντας, όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνη και να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Η Χαρά Παππά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, μέσω Instagram. Αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει τους followers της να τις στείλουν διάφορες ερωτήσεις και να απαντήσει αν είναι αλήθεια ή ψέμματα. Μια από τις follower της ρώτησε την Χαρά αν έχει χάσει κιλά από την εποχή του GNTM. Τότε, το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να τις αποκαλύψει πως δεν είχε πάρει ποτέ κιλά, ωστόσο λόγω της έλλειψης περιόδου για περίπου πέντε μήνες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε πρηστεί η κοιλιά της. 

“Στο ταξίδι στο Μιλάνο δεν είχα πάρει κιλά, ήμουν γενικά πολύ πρησμένη διότι δεν είχα αδιαθετήσει για περίπου 5-5μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε έφυγε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλίτσας, αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.

Read More

And More