Χαρά Παππά: “Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος στο σώμα…”

Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στον οποίο συμμετείχε καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Οι κριτές, από την πρώτη κιόλας οντισιόν είχαν ενθουσιαστεί με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα της.

Και μπορεί η Χαρά Παππά, να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ κάνοντας τα δικά της βήματα στον χώρο. Η νεαρή κοπέλα μάλιστα, παραμένει ενεργή και στα social media ενώ συχνά μέσα από διάφορα Q&A που κάνει μοιράζεται δικές της εμπειρίες και προβληματισμούς θέλοντας μέσα από αυτά να περάσει τα δικά της μηνύματα.

Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και σήμερα και απαντώντας σε ένα από τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων στο οποίο αναφερόταν στην έντονη κόπωση που της προξενεί το άγχος της το οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταπολεμήσει.

“Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

‘Εχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά.

Θετικές επίσης ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μια εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από τις οθόνες, δε μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από το άγχος”.

Read More

And More