Χαρά Παππά: Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Στέφανο Τσαγκαράκη

Όπως σου είχε αποκαλύψει πρώτο το TLIFE.GR, η Χαρά Παππά εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν πολύ όμορφο έρωτα στην προσωπική ζωή της.

Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Στέφανο Τσαγκαράκη και οι δυο τους είναι full in love! Όπως σου είχαμε γράψει τον περασμένο Μάιο, το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι.

Η Χαρά Παππά αυτή την περίοδο έχει χαθεί λίγο από τα social media και όπως αποκάλυψε σε Q&A στο Instagram ψάχνει σπίτι να μετακομίσει με τον αγαπημένο της! 

«Έχω όντως χαθεί λίγο! Θα σας πω εν τάχει τα νέα μου… Είμαι σε μια περίοδο ανανέωσης! Αρχικά είμαι σε φάση που ψάχνω σπίτι για να μετακομίσω… επίσης προσέχουμε ένα σκυλάκι με το αγόρι μου, το οποίο ήταν αδέσποτο αλλά έχει αρρωστήσει. Επομένως θα το πάρουμε εμείς στο καινούργιο σπίτι και προσπαθούμε να το εκπαιδεύσουμε και ασχολούμαστε αρκετά με αυτό. Και ταυτόχρονα (λόγω ανάδρομου) είμαι σε ένα γενικότερο τρέξιμο με άσχετα θέματα στα οποία δεν βγάζω άκρη ή καθυστερούν! Πάντως είμαι πολύ καλά και θα επιστρέψω δυναμικά!» αποκάλυψε η Χαρά Παππά.

Read More

And More