Χαρά Παππά: “Έχω μάθει ότι η ζωή δεν είναι μόνο καλές στιγμές”

Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του GNTM και παρότι δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, μπόρεσε να ξεχωρίσει. Σήμερα, συνεχίζει να ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ ενώ παραμένει και ιδιαίτερα ενεργή στα social media. 

Πολλές φορές μάλιστα μέσα από αυτά μοιράζεται διάφορες σκέψεις και προβληματισμούς της ενώ αρκετές είναι και οι φορές που έχει αναφερθεί στην ψυχοθεραπεία που έκανε και τον τρόπο που αυτή τη βοήθησε να αλλάξει. Η Χαρά Παππά, στο χθεσινό Q&A που έκανε, εξήγησε πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει πλέον διάφορες καταστάσεις στη ζωή της.

“Με βοήθησε στο να με αποδεχτώ, και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ότι και να έρχεται στη ζωή μου, όσο και να χάνω τον δρόμο μου, ή να αφήνω παλιές συμπεριφορές να επανέρχονται, επιστρέφω στην προσπάθεια να αλλάξω ότι είναι τοξικό.

Παράλληλα όμως πάντα αναγνωρίζω και τα καλά “σημεία¨μου, αναγνωρίζω τη δουλειά που έχω κάνει και αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο το να προσπαθήσω από το να είμαι απλά απέναντι από τον εαυτό μου. Ζυγίζω καταστάσεις πλέον ακόμα και αν χρειάζομαι χρόνο για να συμβεί αυτό.

Έχω μάθει να λέω συγγνώμη, έχω μάθει να λέω όχι, έχω μάθει να προσπαθώ, έχω μάθει να συγχωρώ, έχω μάθει ότι η ζωή δεν είναι μόνο καλές στιγμές. Αλλά είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα” έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.

Read More

And More