Χαρά Παππά: «Φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα»

Η Χαρά Παππά, το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, έχει μιλήσει αρκετές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για τα προβλήματα που κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, η Χαρά Παππά έχει μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και εξακολουθεί κατά καιρούς να αντιμετωπίζει με το άγχος της, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση αλλά και τα κιλά της.

Σήμερα, μέσα από μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Χαρά Παππά κάνει λόγω για τις ημικρανίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη κατά καιρούς, εξηγώντας πως οι πόνοι είναι τόσο έντονοι σε σημείο που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

«Χθες. για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται» έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Read More

And More