Χαρά Παππά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Μπουράκ Χακί! [pic]

Γενέθλια έχει σήμερα ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και η Ελληνίδα καλλονή σύντροφός του δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί! Η Χαρά Παππά έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένη στον έρωτα της ζωής της! Το πανέμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: “Χρόνια σου Πολλά! Είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος”.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται χώρια, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η Χαρά πέρασε την καραντίνα στην Ηγουμενίτσα με τη μητέρα της, ενώ ο Μπουράκ στο αγρόκτημά του στην Τουρκία.

«Επικοινωνούμε συνέχεια με face time, οπότε τον αισθάνομαι κοντά μου με κάποιον τρόπο. Επειδή ο Μπουράκ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, και επειδή τα πράγματα στην Τουρκία είναι δύσκολα, προσπαθώ να είμαι δυνατή και να του δίνω δύναμη. Μου έχει λείψει» είχε αναφέρει η Χαρά Παππά σε συνέντευξή της στην Real News.

Read More

And More