Χαρά Παππά: «Μερικές φορές με κυριεύει το άγχος μου και νιώθω ότι δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι για ώρες»

Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GTNM. Το νεαρό μοντέλο συνεχίζει την πορεία του στον χώρο του μόντελιγνκ ενώ σημαντικό ρόλο στη ζωή της παίζουν και τα social media αφού μέσα από αυτά επιλέγει πολλές φορές να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα.

Μέσα από αυτά άλλωστε έχει μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το άγχος της και τις κρίσεις πανικού. Το τελευταίο διάστημα όμως, η Χαρά Παππά, πέρα από το instagram έχει δημιουργήσει λογαριασμό και στο Tik Tok. Μέσα από αυτό λοιπόν και ακολουθώντας ένα από τα τελευταία trends, η Χαρά Παππά θέλησε να “ξανασυστηθεί” σε όσους την ακολουθούν δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες που ενδεχομένως δε γνωρίζαμε για εκείνη.

«Είμαι 28 χρονών. Αν δε με καλέσεις κάπου θα στενοχωρηθώ, αλλά αν με καλέσεις δε θα έρθω. Συνοδεύω κάθε γεύμα με μαγιονέζα. Δε με φοβίζει η “μοναξιά” αλλά οι τοξικοί άνθρωποι. Το αγόρι μου έχει αναγκαστεί να μάθει όλο το Selena-Hailey drama γιατί είναι ο καλύτερός μου φίλος.

Μερικές φορές το άγχος μου με κυριεύει και νιώθω ότι δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι/καναπέ για ώρες. Το σκυλί μου, είναι το παιδί μου. Μιλάω κάθε μέρα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο. Έχω βάλει προτεραιότητα την ψυχική μου υγεία» έγραψε η Χαρά Παππά.

Read More

And More