Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Σχέση εξ αποστάσεως λόγω του… κορονοϊού!

Η Χαρά Παππά που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο. Εκτός των αντικειμενικών προβλημάτων, λόγω της πανδημίας, η μελαχρινή καλλονή αναγκάζεται να ζει μακριά από τον αγαπημένο της, Μπουράκ Χακί για να τον προστατέψει από τον κορονοϊό, μιας και όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατες δηλώσεις της ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

«Βρίσκομαι στο πατρικό μου στην Ηγουμενίτσα με τη μαμά μου. Σκέφτομαι καθημερινά ότι δεν βρίσκομαι στη βάση μου, στο πραγματικό μου σπίτι, αυτό που έχω φτιάξει με τον Μπουράκ. Προσπαθώ να είμαι θετική και να κάνω μόνο καλές σκέψεις. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς» εξηγεί η Χαρά Παππά στην Real News.

Με χαμόγελο και ελπίδα γι’ αυτά που έρχονται, το ερωτευμένο ζευγάρι επικοινωνεί καθημερινά, ανακαλύπτοντας καινούργιους τρόπους για να μοιράζεται την καθημερινότητά του: «Επικοινωνούμε συνέχεια με face time, οπότε τον αισθάνομαι κοντά μου με κάποιον τρόπο. Επειδή ο Μπουράκ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, και επειδή τα πράγματα στην Τουρκία είναι δύσκολα, προσπαθώ να είμαι δυνατή και να του δίνω δύναμη. Μου έχει λείψει» παραδέχεται το γνωστό μοντέλο ενώ συμπληρώνει πως ο σύντροφός της βρίσκεται στο αγρόκτημα του στα Δαρδανέλια, όπου υπήρξε κρούσμα κορονοϊού.

Read More

And More