Χαρά Παππά: «Νομίζω ότι από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μην πονάω»

Σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αποφάσισε να απαντήσει η Χαρά Παππά το μεσημέρι της Κυριακής 3/12 μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Χαρά Παππά. την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, έχει μιλήσει πολλές φορές για διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει λόγω του άγχους της και τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει. Αυτή τη φορά η Χαρά Παππά μίλησε για τους πόνους που έχει από μικρή ηλικία λόγω του έντονου στρες αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.

«Πολύ συχνά σε στιγμές έντονου στρες είχα πόνο και κόπωση. Ακόμα έχω. Υπάρχουν μέρες που όσο κι αν έχω κοιμηθεί ξυπνάω κουρασμένη και με πόνο σε όλο το σώμα. Αυτές δεν είναι η πλειοψηφία. Εμένα το άγχος μου με χτυπάει σε καθημερινό επίπεδο στο στομάχι και στο έντερο.

Νομίζω από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μη με πονάει το στομάχι μου, να μην ανακατεύομαι ή να μην καταλήγω υπερβολικά πρησμένη το βράδυ. Και το χειρότερό μου είναι ο αυχένας και οι τραπεζοειδείς μου στους οποίους συσσωρεύεται και μου προκαλούν ανυπόφορες ημικρανίες.

Αλλά προσπαθώ να διαχειρίζομαι το άγχος και να βρίσκω τρόπους να προσέχω, είτε τον αυχένα μου είτε το τι τρώω για να είναι τουλάχιστον λιγότερος ο πόνος» ανέφερε σε μια από τις απαντήσεις της η Χαρά Παππά.

«Πέρυσι έκανα έναν φάκελο στο κινητό μου με εικόνες από στόχους που είχα. Από τους 8 πέτυχα τους 5, οπότε θα το θεωρήσω επιτυχία γιατί δεν έμεινα στάσιμη. Τους φετινούς μου στόχους δεν τους έχω σκεφτεί ακόμα αλλά πάντα θέλω να εξελίσσομαι πρώτα μέσα μου ως άνθρωπος κι έπειτα στους υπόλοιπους τομείς.

Επομένως πρώτος στόχος είναι να μειώσω και να διαχειρίζομαι ακόμα καλύτερα το άγχος μου και να ξεπεράσω την “ντροπή” που νιώθω πολύ και με κρατάει πίσω στα πάντα πια» έγραψε σε μια άλλη.

Read More

And More