Χαρά Παππά: “Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα, οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές”

Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στον οποίο συμμετείχε καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Οι κριτές, από την πρώτη κιόλας οντισιόν είχαν ενθουσιαστεί με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα της.

Και μπορεί η Χαρά Παππά, να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ κάνοντας τα δικά της βήματα στον χώρο. Η νεαρή κοπέλα μάλιστα, παραμένει ενεργή και στα social media ενώ συχνά μέσα από διάφορα Q&A που κάνει μοιράζεται δικές της εμπειρίες και προβληματισμούς θέλοντας μέσα από αυτά να περάσει τα δικά της μηνύματα.

Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και χθες. Μάλιστα, όταν κάποιος διαδικτυακός της φίλος παρατήρησε ότι έχει αδυνατίσει, εκείνη το επιβεβαίωσε εξηγώντας όμως ότι η αιτία αυτού δεν είναι και τόσο καλή αφού οι τελευταίες μέρες για εκείνη ήταν καπως δύσκολες.

“Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας” έγραψε η Χαρά Παππά.

Read More

And More