Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στο Μπαλί

Μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Χαράς Παππά έχει κερδίσει ο σύντροφός της, Στέφανος Τσαγκαράκης, με τον οποίο δεν διστάζουν να το δείξουν και να το ζήσουν δημόσια.

Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM τον τελευταίο 1,5 χρόνο σχεδόν είναι σε σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία και όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει. Οι δυο τους μάλιστα λίγο πριν τη δύση του 2022 αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες καθώς επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο μέσα από τα social media η Χαρά Παππά επιλέγει να μοιράζεται κάποια τρυφερά στιγμιότυπα μαζί του.

Το αγαπημένο ζευγάρι, όπως και πολλοί διάσημοι Έλληνες, επέλεξε να κλείσει το καλοκαίρι του με τον πιο όμορφο τρόπο, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και ο αγαπημένος της ταξίδεψαν στο εξωτικό Μπαλί, όπου πέρασαν μοναδικές στιγμές και μερικές από αυτές δεν παρέλειψαν να τις μοιραστούν και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Στα στιγμιότυπα απεικονίζονται να έχουν επισκεφθεί το δάσος με τις μαϊμούδες, ενώ ακολούθησε η βόλτα με τους ελέφαντες!

Δες τις φωτογραφίες

 

Read More

And More