Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το μοντέλο και ο σύντροφός της συγκατοίκησαν – Εικόνες από το νέο τους σπίτι

Όπως σου είχε αποκαλύψει πρώτο το TLIFE.GR, η Χαρά Παππά εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν πολύ όμορφο έρωτα στην ζωή της!

Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Στέφανο Τσαγκαράκη και οι δυο τους είναι full in love! Το ζευγάρι μάλιστα πήρε την μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει κάτω από την ίδια στέγη με την αποκάλυψη να την κάνει η ίδια η Χαρά Παππά.

Το γνωστό μοντέλο που για χρόνια διατηρούσε σχέση με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και ζει την ευτυχία στο πλευρό του νεαρού και πολύ γοητευτικού συντρόφου της.

Η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαν το σπίτι που τους ταιριάζει και οι τελευταίες τους μέρες είναι γεμάτες κούτες και τρέξιμο! Η μετακόμιση έχει ήδη πραγματοποιηθεί με το μοντέλο να βρίσκεται πλέον στη φάση της διακόσμησης.

Η ίδια μοιράζεται συχνά πυκνά εικόνες από το νέο της σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της.

Η Χαρά Παππά είναι 28 ετών και κατάγεται από την Ηγουμενίτσα. Η ίδια έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη Γερμανία αλλά και στην Κωνσταντινούπολη με τον πρώην σύντροφό της, Μπουράκ Χακί. Σε σχέση με το modelling, έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και σε φωτογραφίσεις, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το ΥouTube vlogging.

Read More

And More