Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το βίντεο για την επέτειο της σχέσης τους και το δημόσιο «Σ’αγαπώ»

Η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο της σχέσης τους και δεν κρύβουν τα χαρά τους στα social media.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το GNTM, μετά τον χωρισμό από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί, γνώρισε τον μεγάλο έρωτας στα μάτια του Στέφανου Τσαγκαράκη.

Οι δυο τους μάλιστα συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέσης τους, καθώς από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν τη μεταξύ τους χημεία και επικοινωνία.

Η Χαρά Παππά γιορτάζει τα δύο χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της μέσα από ένα ιδιαίτερο βίντεο που μοιράστηκε στα social media με τις τρυφερές τους στιγμές.

«Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα που μπήκες στη ζωή μου.. Μπορώ να γράψω ολόκληρο κατεβατό για όλα όσα έχω νιώσει μαζί σου , για όλη την αγάπη που έχω πάρει , τις στιγμές ευτυχίας , αλλά και τα «προβλήματα» που αβίαστα λύνουμε γιατί μαζί σου τα δύσκολα είναι παιχνιδάκι .. Εύχομαι αυτά τα χρόνια να πολλαπλασιαστούν και το ίδιο και τα συναισθήματα μας… Σ αγαπώ και σε ευχαριστώ», έγραψε η Χαρά Παππά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa)

Read More

And More