Χαρά Παππά: Τα σχέδια συγκατοίκησης με τον σύντροφό της Στέφανο Τσαγκαράκη

Η Χαρά Παππά «πετάει» από τη χαρά της καθώς είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής του αφού το τελευταίο διάστημα έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γοητευτικού άνδρα με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά λέγεται Στέφανος Τσαγκαράκης και έχει όλα όσα ονειρευόταν η Χαρά Παππά: ενέργεια, χιούμορ και τρυφερότητα. Οι πρώτες τους κοινές καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους. Βουτιές, αγκαλιές, χορός και πολύ έρωτας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου, όσοι συνάντησαν το ζευγάρι μιλούν για δυο ανθρώπους που ζουν τον απόλυτο έρωτα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να ταξιδέψει και μέχρι την Ηγουμενίτσα, τη γενέτειρα της Χαράς Παππά.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η συγκατοίκηση είναι ένα ενδεχόμενο που το ζευγάρι εξετάζει σοβαρά καθώς και οι δυο αισθάνονται έτοιμοι να δοκιμαστούν σε περισσότερα πράγματα. Άλλωστε, η ανάγκη τους να είναι συνέχεια μαζί υπερνικά κάθε δεύτερη σκέψη.

Read More

And More