Χάραξε τ’ αρχικά του με πυρακτωμένο σίδερο στο σώμα της κοπέλας του!

Χάραξε τ’ αρχικά του με πυρακτωμένο σίδερο στο σώμα της κοπέλας του! | tlife.gr

Η ασύλληπτη αυτή πράξη φέρεται να είναι αποτέλεσμα της παθολογικής ζήλειας του συλληφθέντα, που κατηγορούσε μεταξύ των άλλων την σύντροφό του, ότι τον απατούσε, και, εκτός αυτού, του έφερνε και γρουσουζιά».

Ο 43χρονος Ιταλός, πρωταθλητής του body building, συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή Μοντεβέρντε της Ρώμης, μετά από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, βάσει της οποίας κατηγορείται ότι χάραξε με πυρακτωμένο σίδερο τα αρχικά του ονόματός του στο δέρμα της κοπέλας, 32 ετών. Η 32χρονη Iταλίδα ήταν υποχρεωμένη να τον ειδοποιεί για κάθε της μετακίνηση, με ένα μέσο όρο 15 τηλεφωνημάτων την ημέρα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, επιστρέφοντας στο σπίτι η γυναίκα, μετά από έντονο διαπληκτισμό αναγκάσθηκε να ξαπλώσει σε πάγκο του μπόντι body building, όπου ο ανισόρροπος σύντροφός της την ακινητοποίησε, της φόρεσε χειροπέδες κι αμέσως μετά χάραξε στο δέρμα της, με πυρακτωμένο σίδερο, τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του: Ν.Τ.

Παράλληλα, αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει την όλη σκηνή με ερασιτεχνική βιντεοκάμερα. Το θύμα επισκέφθηκε το πρώτων βοηθειών, όπου οι γιατροί αφού υπέγραψαν αναρρωτική άδεια ενός μηνός για να μπορέσει να επουλωθεί η πληγή, έπεισαν την 32χρονη, που παρουσίαζε και εμφανή συμπτώματα νευρικής εξάντλησης, να καταγγείλει το όλο συμβάν στην αστυνομία!

READ more