Χαράλαμπος Κοτσώνης – Παντελής Βούρος: Μετά το MasterChef μαγειρεύουν μαζί στην Κάλυμνο!

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης και ο Παντελής Βούρος, σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του φετινού κύκλου του MasterChef, ασχολούνται πλέον με τα νέα τους επαγγελματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, μπορεί να έγιναν πρωταγωνιστές ενός καβγά με την ατάκα “εν κουλί” να γίνεται viral στα social media, όμως πλέον συνεργάζονται ως επαγγελματίες μάγειρες και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, μετά την πρώτη αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής, είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον συμπαίκτη του.

Αυτές τις ημέρες, οι δύο πρώην συμπαίκτες στο MasterChef βρίσκονται στην Κάλυμνο και μαγειρεύουν μαζί στο εστιατόριο του Παντελή Βούρου, το οποίο ειδικεύεται στη μεσογειακή κουζίνα. Μάλιστα τη Δευτέρα, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία τους από την κουζίνα σημειώνοντας: “Ένας Αρχιμάγειρας, είναι τίποτε χωρίς την ομάδα του! Αν έχεις φροντίσει καλά το προσωπικό σου, το προσωπικό σου θα φροντίσει καλά τους πελάτες!!”. Λίγες ώρες αργότερα, την ίδια ημέρα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις βόλτες τους στην Κάλυμνο και έγραψε: “Καλή η μαγειρική, οι κουζίνες, το φαγητό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η χαλάρωση! Και εδώ στην Κάλυμνο, ξέρουν καλά από αυτή!”.

Παράλληλα, ο Παντελής Βούρος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές του στην Κάλυμνο δίπλα στη θάλασσα σημειώνοντας στην ανάρτησή του: “Kalymnos Summer Vibes”.

Read More

And More