Χαράλαμπος Κοτσώνης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef – “Θέλω να ζητήσω συγνώμη από…”

Την περασμένη Τρίτη, η Ασημίνα Ουστάλλι, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους στο MasterChef. Διαγωνίστηκαν με ένα πιάτο αντιγραφής, που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τη μαγειρική τους αντίληψη στο έπακρο, προκειμένου να καταλήξουν να βρίσκονται μέσα στην τελική δεκάδα. Κανένα από τα τέσσερα πιάτα δεν ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν αποφάσισαν τελικά πώς το χειρότερο πιάτο ήταν του Χαράλαμπου, ο οποίος και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Το βράδυ της Κυριακής, ο παίκτης που έγινε viral στο διαδίκτυο με την ατάκα «εν κουλί», έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλους του συμπαίκτες του και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από ένα συμπαίκτη του.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του Masterchef, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι, πρόσβαλα ή έθιξα κάποιους και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!! Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!! Τελικά όμως εν κουλι??? Παντελή απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More