Χάρης Ακριτίδης: Καταπέλτης για την Όλγα Κιουρτσάκη – «Έσερνε την Άντζελα από τη μύτη, ζητούσε και απαιτούσε τα πάντα»

Ο Χάρης Ακριτίδης παίρνει θέση και τοποθετείται για την κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη κατακεραυνώνει την κόρη της τραγουδίστριας.

«Η Όλγα έσερνε την Άντζελα από τη μύτη. Αυτή η «σιδηρά κυρία» του τραγουδιού, που κρατούσε στα χέρια της όλο το καλλιτεχνικό σχήμα και τράνταζε τις πίστες, ήταν “φτερό στον άνεμο” στα χέρια της κόρης της, την οποία λατρεύει παθολογικά. Σας το λέω με την ευθύνη ενός ανθρώπου που έμενε μαζί με την Άντζελα Δημητρίου από το πρωί που ξυπνούσαμε έως το βράδυ. Μόνο που δεν κοιμόμασταν μαζί! Τόσο κολλητή παρέα κάναμε. Ήταν η περίοδος που η Άντζελα έχασε αιφνίδια σε δυστύχημα τον αδερφό της και ούρλιαζε σαν τρελή στην παραλία της Μυκόνου», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Εκεί, στην παραλία, πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού της και κατέρρευσε. Της κάναμε κάθε βράδυ ηρεμιστικές ενέσεις για να σταθεί στα πόδια της! Η Άντζελα είναι σπουδαία! Δοτική ως άνθρωπος και υποδειγματική μητέρα, στην κυριολεξία μάνα και παραμάνα! Η Όλγα τραγουδούσε τότε στο σχήμα μαζί μας. Βρισκόμαστε στη Μύκονο για την καλοκαιρινή περίοδο μαζί με τη Στέλλα Γεωργιάδου. Ήταν από τις ωραιότερες συνεργασίες. Η Άντζελα δεν ήταν μόνο μια υπέροχη καλλιτέχνιδα και συνεργάτιδα, αλλά κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κρατούσε τίποτα για τον εαυτό της, παρά μόνο έδινε και αγαπούσε. Μπορεί να τη χαρακτηρίζουν κάποιοι στρυφνή και τρελή, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που έζησα εγώ» τονίζει ο τραγουδιστής.

«Η Άντζελα ήταν μία μητέρα που έδινε περισσότερη αγάπη απ’ όση μπορεί να δώσει ένας γονιός στο παιδί του. Κι αυτό δεν το έκανε γιατί η Ολγα μεγάλωσε χωρίς πατέρα, αλλά γιατί έτσι της έβγαινε. Την είχε σαν μπιμπελό. Ό,τι ήθελε η Όλγα. Και η Όλγα το μόνο που έκανε αφού ξυπνούσε είναι να ζητά και να απαιτεί τα πάντα και να έχει την Άντζελα του χεριού της. Γι’ αυτό τώρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ξεχνά όλα αυτά που έκανε η μητέρα της! Παρότι δεν κάνει δηλώσεις, αλλά μιλάει μέσω του δικηγόρου της, γιατί δεν πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της να της ζητήσει συγγνώμη; Και να της προσφέρει ξανά τα εγγονάκια της, που η Άντζελα -απ’ όσο γνωρίζουμε όλοι στον καλλιτεχνικό χώρο- έχει παθολογική αγάπη και τρελαίνεται γι’ αυτά. Τα θεωρεί δυο φορές παιδιά της» συμπληρώνει ο Χάρης Ακριτίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164