Χάρις Αλεξίου: Επαναλαμβάνει στη σκηνή το “Χειρόγραφο” σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη

Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, η Χάρις Αλεξίου ανεβάζει ξανά στη σκηνή το “Χειρόγραφο”. Η μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης επιστρέφει από τις 12 Οκτωβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, για 12 παραστάσεις. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διηγηθεί στο κοινό στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε.

Μόνη στην σκηνή. Άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται. Με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα. Πιάνει το νήμα απ’τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια απ τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας.


Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.

Μια προσωπική εξομολόγηση σε ένα “Χειρόγραφο” που συγκίνησε όσους το είδαν και απέσπασε θετικές κριτικές τόσο για την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου όσο και για το σκηνοθετικό ταλέντο του Γιώρου Νανούρη..


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του στην Αθήνα, θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164