Χάρις Αλεξίου: Θα είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μπορεί η απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου ένα χρόνο πριν να βάλει τέλος στην καριέρα της στο τραγούδι να στεναχώρησε πολλούς, ωστόσο η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν αποχωρεί από τον χώρο της Τέχνης γενικότερα. Η χαρούλα Αλεξίου πρόκειται τώρα να δοκιμαστεί στον χώρο της υποκριτικής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη και όσα γράφει στη στήλη της στο protothema.gr, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία φυσικά θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς, απ’ όπου χθες ανέβασε φωτογραφίες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η μίνι σειρά είναι το νέο project του εν αναμονή της ταινίας που ήδη έχει δρομολογηθεί στο εξωτερικό. Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν μήλον της έριδος για ΑΝΤ1 και Mega.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Χαρούλα Αλεξίου πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση ενώ μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη. Στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής αλλά στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο».



Read More

And More