Χάρις Αλεξίου: Θεατρική πρεμιέρα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και πολλές λαμπερές παρουσίες δίπλα της

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να αποσυρθεί από το τραγούδι, η Χάρις Αλεξίου συνεχίζει να ασχολείται με τις Τέχνες αλλά με άλλη μορφή αφού πλέον έχει μπει ενεργά στον χώρο της υποκριτικής.

Εκτός από τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία θα πρωταγωνιστεί και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Χάρις Αλεξίου πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση “Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου” μαζί με την Όλια Λαζαρίδου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το εν λόγω έργο ανεβαίνει με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και παρουσιάζει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.

Το βράδυ της Τρίτης 13/9, ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου” την οποία παρακολούθησαν ο Χριστόφος Παπακαλιάτης με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου, οι ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος που συμμετέχουν επίσης στη σειρά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς με τη σύζυγό του Λίτσα Μητσιά και τον γιο τους, Μιλτιάδη Μητσιά, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο Γιώργος Νανούρης, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Γιώργος Νταλάρας, η Αναστασία Μουτσάτσου, η Λίνα Νικολακοπούλου και η Ντίνα Κωστοπούλου.

Παρών ήταν και ο γιος της Χάρις Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου ο οποίος όμως προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και αρνήθηκε ευγενικά να ποζάρει στους φωτογράφους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Χάρις Αλεξίου-Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Δώρα Αναγνωστοπούλου

Χάρις Αλεξίου-Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Όλια Λαζαρίδου

Χάρις Αλεξίου – Χριστόφος Παπακαλιάτης

Χάρις Αλεξίου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χάρις Αλεξίου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Πακαλιάτης

Λάκης Λαζόπουλος

Μανώλης Μητσιάς-Χάρις Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου-Μιλτιάδης Μητσιάς-Λίτσα Μητσιά-Μανώλης Μητσιάς

Κλέλια Ανδριωλάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τους πρωταγωνιστές της νέας του σειράς “Μaestro”: Κλέλια Ανδριολάτου-Ορέστης Χαλκιάς – Γιώργος Μπένος

Νίκος Μουρατίδης-Όλια Λαζαρίδου-Γιώργος Νανούρης

Όλια Λαζαρίδου-Ντίνα Κωστοπούλου-Γιώργος Νανούρης-Χάρις Αλεξίου-Νίκος Μουρατίδης

Αναστασία Μουτσάτσου-Χάρις Αλεξίου

Γιώργος Νταλάρας – Νίκος Μουρατίδης

Μανώλης Μητσιάς – Λάκης Λαζόπουλος

Λίτσα Μητσιά, Μανώλης Μητσιάς, Λίνα Νικολακοπούλου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP/Θωμάς Δασκαλάκης

Read More

And More