Χάρης Αναγνωστόπουλος: O δικηγόρος του Deal είναι “φέτες” και το βίντεο που έκανε στο TikTok πρέπει να το δεις!

Το Tik Tok, τώρα που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού, είναι η… ένοχη απόλαυσή μας. Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου. Δεν είναι λίγα τα βίντεο που κάνουμε σπίτι μας, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε ποτέ. Τα ανταλλάσσουμε μόνο με τους φίλους μας για να γελάμε.

Από ότι έχουμε παρατηρήσει, όμως, το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς Έλληνες celebrities, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Άκης Πετρετζίκης. Τα βίντεο που “ανεβάζουν” κερδίζουν τις εντυπώσεις και χιλιάδες likes.

Βέβαια, ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε και μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό είναι το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Tik Tok ο Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Ο κούκλος δικηγόρος του Deal στηρίζει το “Μένουμε Σπίτι” και περνάει τον χρόνο του κάνοντας χιουμοριστικά βίντεο, συνδυάζοντάς τα με την γυμναστική, την οποία αγαπάει πολύ. Ο 38χρονος είναι χαμηλών τόνων, οπότε βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν είδαμε να κάνει κατακόρυφο προσπαθώντας παράλληλα να φορέσει το t-shirt του.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος έχει κορμί «φέτες» και τώρα, που βρίσκεται σε καραντίνα και δεν μπορεί να κάνει τις προπονήσεις του έξω, αθλείται στο σαλόνι του και τρελαίνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Δες στις φωτογραφίες το καλογυμνασμένο σώμα που διαθέτει ο δικηγόρος του Deal:

Read More

And More