Χάρης Κωστόπουλος: Η Σοφία Δανέζη μιλά στο TLIFE για την τελευταία του συνεργασία – «Ξέραμε ότι είχε θέμα υγείας»

Σε ηλικία 60 ετών πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος, ο τραγουδιστής ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία Δανέζη ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην τελευταία του συνεργασία, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονταν ο τραγουδιστής μέχρι και πριν από λίγους μήνες.

Η Σοφία Δανέζη στο TLIFE

«Ξέραμε ότι είχε θέμα υγείας, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε αυτή την κατάληξη. Μέχρι τον Οκτώβρη δουλεύαμε μαζί και μέχρι πριν τις γιορτές αρρώστησε και μπήκε στο νοσοκομείο, έλειπε για αρκετό καιρό. Οι άνθρωποι που είχαν επικοινωνήσει μαζί του, ανέφεραν την επιθυμία του να επιστρέψει στην πίστα.

Αργότερα ενημερώθηκα ότι ο Χάρης δεν θα συνεχίσει και κάπου εκεί αποχώρησα κι εγώ από το μαγαζί», αναφέρει η Σοφία Δανέζη για την τελευταία συνεργασία του τραγουδιστή.

«Ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εργασιομανής και ατακαδόρος. Αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε, δυστυχώς όμως ήταν η τελευταία. Περνούσαμε πολύ καλά, γελούσαμε. Ο θάνατός του ήταν για όλους μια μεγάλη έκπληξη. Δεν γνωρίζαμε ότι παρέμεινε τόσο καιρό μέσα στο νοσοκομείο – αν ισχύουν αυτά που διαβάζω για τη νοσηλεία του» τονίζει για την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου.

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Πάντα θυμάμαι τον Χάρη με την γυναίκα του δίπλα, μια υπέροχη γυναίκα η κυρία Βιβή. Κρίμα, πολύ κρίμα ήταν πολύ νέος ο Χάρης», ανέφερε στο TLIFE η Σοφία Δανέζη για τον Χάρη Κωστόπουλο.

Σοφία Δανέζη: Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media μετά την είδηση για τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου:

 

Read More

And More