Χάρης Ρώμας: H εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων, για το ποιες λέξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, τον φόβο του γήρατος και του θανάτου, τα επαγγελματικά του αλλά και για το θέατρο.

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν. Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Τα τρία “π” δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ. Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος».

Κλείνοντας, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Από τη νέα μου σειρά “Το πεφταστέρι” δεν θέλω να λείπει η Τζόυς Ευείδη, για αυτήν έγραψα τον ρόλο».

Read More

And More