Χάρης Ρώμας: “Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης…” – Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή [video]

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου ΧατζηνικολάουΕνώπιος Ενωπίω” και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στην τηλεόραση, την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνάντηση με ένα 15χρονο κορίτσι που πάσχει από καρκίνο και θα του μείνει αξέχαστη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει βιώσει την επιτυχία πολλές φορές μέσα από τη δουλειά του, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του έχει επιλέξει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους.

Στο ερώτημα του γνωστού παρουσιαστή αν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, ο Χάρης Ρώμας απαντά: “Ξέρεις Νίκο αυτό που με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από τα πάντα είναι επειδή αγάπησα βαθιά. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται και το άλλο πρόσωπο. Αυτό με ισορρόπησε και με έκανε να αποδεχθώ και το ποιος είμαι… Σημασία έχει να πηγαίνεις μπροστά και για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει και κάτι δίπλα.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ένας γάμος σε νεανική ηλικία. Κράτησε σχεδόν δύο χρόνια και έγινε ινκόγκνιτο γιατί είχα και με τους γονείς μου έτσι απόσταση. Αυτό ήταν έρωτας βέβαια. Τώρα είναι παντρεμένη βεβαίως με τρία παιδιά και επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια ή στενοχώρια από την άλλη πλευρά. Ξανασυναντηθήκαμε τυχαία μετά από χρόνια όταν ένα παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στο δρόμο λέγοντας: “Μαμά, μαμά η Κατακουζίνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι το ένα και άλλο ένα παιδάκι στο χέρι και μου λέει: “Και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι fan”.

Ο Χάρης Ρώμας έλυσε τη σιωπή του!

Read More

And More