Χάρης Ρώμας: Εξηγεί το λόγο που δεν θα βρίσκεται η Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς” (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία δήλωσε ενοχλημένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι#not” ότι ακόμα περιμένει μία απάντηση για τη συμμετοχή της στο “Καφέ της Χαράς“.

Ο Χάρης Ρώμας, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι οι ελεύθερες μέρες και ώρες που του έδωσε η Σοφία Μουτίδου ήταν απειροελάχιστες, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα πολύωρα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι εκτιμάει πολύ τη συνάδελφό του, όμως είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα, μιας και για να γυριστεί μια σκηνή συντονίζονται πολλοί άνθρωποι. Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Open και την εκπομπή “The Booth”, στην οποία η Σοφία Μουτίδου είναι μία εκ των παρουσιαστριών. 

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διεκδικήσω τη Σοφία και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με κανένα άλλο κανάλι. Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα χρόνου, γιατί οι ώρες που μου έδωσε η Σοφία ως ελεύθερες ώρες – και οι μέρες – για να κάνει γύρισμα είναι απειροελάχιστες και παρότι ακόμα προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο να ενταχθεί με ένα πρόγραμμα που θα μπορούσαμε να φτιάξουμε, το βλέπω σχεδόν αδύνατον.

Και έτσι αυτή η ωραία ιστορία, την οποία πραγματικά είχα σκεφτεί για τη Σοφία και θα ήταν καταπληκτική, γιατί είναι μία καταπληκτική συνάδελφος και ηθοποιός με φοβερές δυνατότητες, πιθανώς να παραληφθεί και να γίνει κάποια άλλη. Δεν γίνεται να φτιάξεις το πρόγραμμα 20 ατόμων, βασικών ρόλων, πάνω σε ένα πρόσωπο που έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις κάπου άλλου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας. 

Δες το βίντεο:

Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, η Σοφία Μουτίδου δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”.

Read More

And More