Χάρης Ρώμας: Επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ – Φωτογραφίες

Ο αγαπημένος ηθοποιός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χάρης Ρώμας που πλέον αποτελεί και τον Τομεάρχη Πολιτισμού της περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ. Συνομίλησε μαζί τους, είδε τις χειροτεχνίες τους και τους γέμισε χαρά, αφού τα παιδιά τον γνωρίζουν από τις πολλές τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Τίγκας, αφού τον ευχαρίστησε θερμά για τη γεμάτη ζεστασιά και αγάπη για τα παιδιά του Συνδέσμου, επίσκεψή του, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Ρώμα για την πολύ μεγάλη συμβολή του στον πολιτισμό.

Read More

And More