Χάρης Ρώμας: Η on air συγκίνηση για τον πατέρα του – « Ελπίζω τώρα να είσαι περήφανος»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. 

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τους γονείς του ενώ αποκάλυψε πως το τραγούδι «Σε μια σχεδία» το έγραψε για την μητέρα του.

«Το τραγούδι είναι γραμμένο για τη μητέρα μου και λέει: “Έτσι πορεύομαι στη λίμνη Αχερουσία. Σε μια σχεδία μια ζωή, σε ένα σώμα. Κι αυτό που θα `θελα μονάχα στην ουσία, ένα φιλί από της μάνας μου το στόμα” είπε βαθιά συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Για τη σχέση του με την μητέρα του και τον πατέρα του εξομολογήθηκε: «Με τον πατέρα μου είχαμε δύσκολη σχέση και με τη μητέρα μου έχουμε κατά διαστήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκρούσεις που έχουμε με τους γονείς μας, δεν εμπεριέχουν και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης μέσα. Οφείλω στους γονείς μου τα πάντα, την αγωγή που πήρα ακόμα και τους κλυδωνισμούς που με κάνανε αυτό που με κάνανε». 

Ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν είσαι άνθρωπος με πατρικά συναισθήματα, εγώ νομίζω ήμουνα γεννημένος πατέρας και αυτό μπορούν να στο πουν και τα παιδιά που είναι μαζί μου στο θέατρο». 

Read More

And More