Χάρης Ρώμας: Λίγο πριν την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”, ποζάρει αγκαλιά με την “Βάλια” και τον “Μανωλάκη”!

Είναι μία από τις σειρές που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ακόμη και σήμερα που παίζει σε επανάληψη για πολλοστή φορά, βλέπεται ευχάριστα και σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο λόγος για το «Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες με νέα επεισόδια, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Η απόφαση αυτή συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, γεγονός που συνετέλεσε στην απόφαση να ξαναβγεί στον αέρα η σειρά, που είχε καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές από τον Οκτώβριο του 2003 ως τον Ιούνιο του 2006.

Το βράδυ της Τρίτης, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού, στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα πια η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», το 2020.

Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν τόσο ο Χάρης Ρώμας, όσο και οι τηλεοπτικοί “Βάλια” και “Μανωλάκης”, που έχουν μεγαλώσει αρκετά πια και θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές των νέων επεισοδίων. Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς πόζαραν στον φακό του TLIFE χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι με τον τηλεοπτικό Περίανδρο Πώποτα, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ακόμα περισσότερη ανυπομονησία την επιστροφή της αγαπημένης σειράς.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More