Χάρης Ρώμας: Με μάσκες η πρώτη ανάγνωση των ηθοποιών για την παράσταση “Ο Κλέαρχος η Μαρίνα κι ο κοντός” [pics]

Mπορεί η παράσταση να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά οι ηθοποιοί για τον “Κλέαρχο τη Μαρίνα και τον κοντό” έκαναν την πρώτη ανάγνωση φορώντας … μάσκες! Βέβαια μετά οι … μάσκες έπεσαν και οι αγαπημένοι ηθοποιοί συνέχισαν τη δουλειά τους και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό!

Η πρώτη ανάγνωση έγινε και την παράσταση θα την δούμε τον Οκτώβριο στο θεάτρο Αλάμπρα!

Τον Χάρη Ρώμα (τον αγαπημένο μας Δήμαρχο της τάξης και ηθικής από το τηλεοπτικό σήριαλ το «Καφέ της Χαράς»), με συμπρωταγωνιστές τον Γιώργο Γαλίτη, την Ευτυχία Φαναριώτη και την Τάνια Τρύπη, καθώς και τους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη, θα απολαύσουμε τη νέα χειμερινή σεζόν στην κεντρική θεατρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου Alhambra Art Theatre, στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που θα παρουσιαστεί από τα μέσα Οκτωβρίου 2020 και θα παίζεται από Πέμπτη έως και Κυριακή.

Ο Χάρης Ρώμας επίσης υπογράφει την θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του έργου.
Μέσα από μια ευφάνταστη υπερπαραγωγή, το Alhambra Art Theatre, εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο Σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα και τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, υπόσχεται ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια, δύο ώρες αβίαστου γέλιου με την κωμωδία της χρονιάς, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.
Η θρυλική κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε το 1961 από την Φίνος Φιλμ (η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο), έφερε την υπογραφή του Νίκου Τσιφόρου στην σκηνοθεσία και στο σενάριο την υπογραφή του ιδίου σε συνεργασία με τον Πολύβιο Βασιλειάδη. Πρωταγωνιστές της ήταν οι μοναδικοί: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.

Εύη Κολιούλη-Αντώνης Καλομοιράκης-Βαγγέλης Δουκουτσέλης-Μαρία Κοκολάκη-Τάνια Τρύπη-Γιώργος Γαλίτης-Χάρης Ρώμας-Ευτυχία Φαναριώτη

 

Χάρης Ρώμας Τάνια Τρύπη

Γιώργος Γαλίτης-Ευτυχία Φαναριώτη-Χάρης Ρώμας-Τάνια Τρύπη

 

Read More

And More