Έξω από τα δόντια

Χάρης Ρώμας: “Ο Λιγνάδης κατρακυλάει από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση”

Ο Χάρης Ρώμας δεν «μασάει» τα λόγια του. Σε συνέντευξή του στον Γιάννη Ξυνόπουλο στο Secret των Παραπολιτικών μιλά για το συκοφαντικό δημοσίευμα που τον αφορούσε και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Διάβασε επίσης εδώ: Χάρης Ρώμας: “Το εξώφυλλο έλεγε παιδόφιλος… Είναι εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει…”

Όσον αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας ήταν καταπέλτης: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

Read More

And More