Χάρης Ρώμας: «Πέρασα μια περίοδο άρνησης, όλα μου πήγαν χειρότερα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, τις στιγμές που “λύγισε” αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την προδοσία

Σχετικά με τον πατέρα του και αν θα ήταν περήφανος για τον ίδιο, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Ήταν ήδη πολύ υπερήφανος, λίγο καιρό πριν φύγει, γιατί ήδη είχα γνωρίσει επιτυχία και είχε καταλάβει ότι οι επιλογές μου δεν ήταν μόνο σωστές αλλά και αναπόφευκτες για μένα».

Για το αν έχει αισθανθεί την παρουσία του Θεού σε δύσκολες στιγμές της ζωής του ο ηθοποιός σχολίασε: «Αναμφισβήτητα, ναι. Υπάρχει βοήθεια είτε άνωθεν, είτε έξωθεν, είτε μέσα μου, που την ονομάζω Θεό. Πέρασα κάποτε μια περίοδο δυσπιστίας και άρνησης. Ήταν η περίοδος που όλα μου πήγαν χειρότερα!».

Για το αν λύγισε ποτέ, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Για λίγο και εντελώς περιοδικά. Δεν πρόφτασα καν να γονατίσω. Με το που αισθάνθηκα ότι πέφτω, βρήκα τη δύναμη και ξαναστάθηκα όρθιος, έτοιμος για το επόμενο βήμα. Εννοείται ότι είναι φυσικό να αισθανθείς κάποια στιγμή αδύναμος και ευάλωτος. Απλά δεν πρέπει να βυθιστείς. Μακροβούτι και ξανά στην επιφάνεια!».

Τέλος, για το αν έχει προδοθεί ποτέ από φίλους, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, την οποία ένιωσα και μάλιστα πρόσφατα. Ούτε σ’ αυτή την περίπτωση πάντως βυθίζομαι. Λειτουργώ με ψυχραιμία και το ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, που ευτυχώς διαθέτω, “παγώνει” το συναίσθημα για να μην με πάρει από κάτω μια τόσο άσχημη κατάσταση».

:

Read More

And More