Χάρης Ρώμας: Πρεμιέρα με πλήθος ηθοποιών για την παράσταση «Το Πηρούνι» – Φωτογραφίες TLIFE

Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου η παράσταση του Χάρη Ρώμα, «Το Πηρούνι» στο  Θέατρο Vault.

Ο Χάρης Ρώμας υποδέχτηκε αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης.

  • «Το Πηρούνι» – Λίγα λόγια το την παράσταση του Χάρη Ρώμα

Μια μαύρη κωμωδία που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της γενιάς του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στην κρίση και τη σύγχρονη πραγματικότητα, την ευημερία της δεκαετίας του 80’, το κιτς και τη λογική της λαμογιάς, με φόντο τη Θεσσαλονίκη του 1984. Ε

κεί η οικογένεια Παλιούρα, της γνωστής αλυσίδας γραφείων κηδειών «Ο Ουρανός», ο Αποστόλης, η Ζαμπέτα και η κόρη τους Φιόνα, με τη βοήθεια της Ρουμάνας υπηρέτριας τους, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έλευση του μέλλοντα γαμπρού τους Αλέξανδρου, που καταφθάνει μαζί με τον πατέρα του, τον πρόξενο Αιμίλιο Δοξιάδη.

Οι δύο γονείς συγκεντρώνουν τα χειρότερα χαρακτηριστικά του νεοέλληνα και το μόνο που επιθυμούν είναι να καλοπαντρέψουν την μοναχοκόρη τους. Διψασμένοι για κοινωνική αναγνώριση και θαμπωμένοι από την κοινωνική θέση των συμπεθέρων τους, οδηγούνται σε μια βραδιά που εξελίσσεται σε απροσδόκητο κωμικό εφιάλτη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Μ. Μανατάκη, Γ. Οικονομίδης, Χρ. Σαμπανίκου, Δ. Φραγκιόγλου. Σκην.: Κ. Μαυρίδου, Μ. Παπαδόπουλος. Κοστ.: Κ. Θεοδωρακόπουλος, Κ. Μαυρίδου, Μ. Παπαδόπουλος. Μουσ.: Μ. Αντωνιάδης. Φωτ.: Χρ. Φυλακτοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο  Θέατρο Vault και στην πρεμιέρα της θεατρική παράστασης – Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

 

 

Read More

And More