Χάρης Ρώμας: Στην Στουτγκάρδη με το θίασο της παράστασης «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας»

Χάρης Ρώμας: Στην Στουτγκάρδη με το θίασο της παράστασης «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» | tlife.gr

Στη Στουτγκάρδη στη Γερμανία βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Χάρης Ρώμας με το θίασο της παράστασης «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας». Ο αγαπημένος ηθοποιός που επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες με το ρόλο του Περίανδρου Πόποτα στο Καφέ της Χαράς, σημειώνοντας και πάλι μεγάλη επιτυχία, ταξίδεψε με την ομάδα του και εντυπωσίασε σε μια παράσταση με πολύ γέλιο.

Μετά τη περσινή μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική, επιτυχία στην «Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ» η γαλλική φάρσα «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ» των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα, πήγε στη Στουτγκάρδη για δύο παραστάσεις και ο θίασος καταχειροκροτήθηκε.

Στα διαλείμματα των παραστάσεων μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια βόλτα στη ν όμορφη πόλη της Γερμανίας και ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

«Σε ένα μικρό κενό από τις παραστάσεις επισκεφθήκαμε τον ζωολογικό κήπο της Στουγκάρδης.Από τα ροζ φλαμίνγκο μέχρι…νυχτερίδες κι αράχνες γλυκειά μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας ζωηρός βαφτιστικός ερωτεύεται από φωτογραφία την όμορφη νονά του που έχει να τον δει από τότε που τον βάφτισε! Είναι όμως ο αληθινός βαφτιστικός ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής του στο μέτωπο, που έχει βάλει στο μάτι την παντρεμένη γυναίκα; Τι θα πει ο άντρας της όταν τους πιάσει στα πράσα; Και ακόμη περισσότερο πώς θα δικαιολογηθούν στον αυστηρό συνταγματάρχη θείο όταν εκείνος μπουκάρει ξαφνικά, ανεμίζοντας με μανία την σημαία της ηθικής; Με φόντο τους Βαλκανικούς πολέμους ο «Βαφτιστικός της Κυρίας» υπόσχεται τρελές φαρσικές καταστάσεις, συνεχείς ανατροπές και ξέφρενο γέλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πρωταγωνιστούν:

Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη

Στο ρόλο του Βαφτιστικού ο Όθων Μεταξάς

READ more