Χάρης Σιανίδης: Συγκινεί το μήνυμα για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Ζάρλα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νικητής του πρώτου Power Of Love, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο ξαφνικός θανατός του σε ηλικία μόλις 28 χρόνων –σήμερα είχε τα γενέθλιά του- γέμισε θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν καλά.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Χάρης Σιανίδης που φαίνεται να ήξερε καλά τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα. Με μια συγκινητική ανάρτησή του, μάλιστα, κάτω από την τελευταία φωτογραφία του, ο Χάρης Σιανίδης αναφέρει: «Πανούλη μου έφυγες νωρίς!!! Ήσουν αγωνιστής της ζωής! Καλό ταξίδι φιλαράκι.

Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας είχε μπει στο Power of Love 1 όπου γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε με τη Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι. Μάλιστα παρουσίασαν μαζί κι ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ, το Σκάσε και Κολύμπα. Ο Πάνος Ζάρλας δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά στην υποδοχή αλλά και ως μπάρμαν.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο έγινε στην άνοδο της Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου. Άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.’Επεσε και χτύπησε στο προστατευτικό κικλίδωμα του δρόμου. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

Read More

And More