Χάρης Σώζος: Η σχέση με τον γιο και την κόρη του και οι Άγριες Μέλισσες – Η συνέντευξη πριν το τροχαίο

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Σώζος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show. Λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής  διευκρίνισε ότι η συζήτησή τους,  έγινε πριν το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός ο οποίος είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του. Διάβασε εδώ τα νεότερα για το ατύχημα με τη μηχανή που είχε ο Χάρης Σώζος

Ο σημαντικός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την πρόταση που του έγινε στο παρελθόν να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Εξήγησε πόσο τυχερός αισθάνεται με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του και δηλώνει πως ξεκίνησε να γίνει ηθοποιός και όχι αναγνωρίσιμος. 

Ο γιος του Λεωνίδας και η 14χρονη κόρη του Βενέτα: Ο γιος του Χάρη Σώζου, Λεωνίδας έδωσε το δικό του μήνυμα στον πατέρα του και τον συγκίνησε. Του έκανε  όμως και ερωτήσεις… Μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου Λεωνίδα. Με συγκινεί είπε ο Χάρης Σώζος. Όταν ο γιος μου μου είπε ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, του είπα “θα σε κρεμάσω ανάποδα”. Ζούσαμε οι δυο μας με το γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια. Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός. 

Για την καριέρα του: Έχω περάσει καλά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένος. Μέχρι τώρα δεν έχω χτυπήσει πόρτα για δουλειά… Ήμουν πολύ τυχερός.

Τα παιδικά χρόνια στο χωριό: Τα πρώτα μου λεφτά τα έβγαλα από το ποίημα που έγραψε η μητέρα μου για το χωριό μου το Αλιβέρι. Το είπα στο καφενείο και μου έδωσαν 1,5 δραχμή.

Έβλεπα τις Άγριες Μέλισσες και μου άρεσαν. Χάρηκα πολύ που παίζω στη σειρά. Είναι η πρώτη φορά που κάνω έναν ζόρικο ήρωα και το απολαμβάνω. Συνήθως έκανα θετικούς ρόλους. Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω με τον Θέμελη. Είναι σαν τη ζωή. Που δεν ξέρεις τι θα συμβεί.

Για την πανδημία και τους καλλιτέχνες: Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας και της πείνας λόγω του κορονοϊού.

Read More

And More