Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Πόλεμος» με τη μητέρα της για τον χρόνο στο J2US

Λίγη ώρα μετά το τέλος του έβδομου live, μία κόντρα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη πήγε να ξεκινήσει, αλλά εκτονώθηκε πολύ γρήγορα.

Όλο το θέμα ξεκίνησε από το σχόλιο μίας follower, το οποίο έγραφε: «Η Άννα Μαρία δικαίως τα έχει πάρει κρανίο… Αυτή διαγωνίζεται… Ο Βαρθακούρης έχει ωραία φωνή το ξέρουμε δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη».

Αμέσως, ο Χάρης Βαρθακόυρης έσπευσε να απαντήσει στη μητέρα της συμπαίκτριάς του στο J2US, η οποία έχει είχε κάνει retweet το εν λόγω μήνυμα, αναφέροντας ότι «Κυρία Ψυχαρακη μου, επειδή βλέπω ότι κάνετε like και retweet, άρα συμφωνείτε, σε όσα tweets “παραπονιούνται” ότι επισκιάζω την κόρη σας, για να μην έχει κανείς σας παράπονο, την επόμενη εβδομάδα θα την αφήσω να το πει όοολο μόνη της!!».

Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ανταπάντησε πως: «Ταπεινή μου άποψη Χάρη δώσε περισσότερο χρόνο στην Άννα Μαρία, σε εκτιμά ξέρω, και περνάει τόσο καλά. Είσαι ένας τζέτλεμαν από χθες το βράδυ το υπέγραψες με μια και μόνο σου κίνηση. Είσαι ένας Καλλιτέχνης, Άνθρωπος μην παρασύρεσαι μπες στον παλμό του κόσμου αγαπά πολύ. Σε αγαπάμε». Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να μην το συνεχίσει, γράφοντας: «Μα αυτό θα κάνω… κι ένα βήμα παραπέρα. Θα δώσω ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στην Αννα Μαρία!».

Δες εδώ τα tweets μεταξύ Χάρη Βαρθακούρη και μητέρας Άννας Μαρίας Ψυχαράκη:

Read More

And More