Χάρης Βαρθακούρης: “Δεν ήθελα ποτέ να γίνω τραγουδιστής”

Μπορεί ο Χάρης Βαρθακούρης να διαθέτει μια άρτια φωνή και να έχει ερμηνεύσει μερικά πολύ όμορφα τραγούδια τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, ωστόσο το όνειρό του δεν ήταν ποτέ να γίνει τραγουδιστής. Αυτό είναι κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στην επίσκεψη που έκανε στους σπουδαστές του House of Fame.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως αν και πάντα ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική, το να γίνει τραγουδιστής δεν ήταν στα σχέδιά του αλλά προέκυψε.

“Δεν το έχω δει ποτέ αυτό ως δουλειά, ως επάγγελμα δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής ποτέ, σαφώς ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική και μόνο με την μουσική. Έχοντας ζήσει στο σπίτι ενός τραγουδιστή και ποιου τραγουδιστή μου δημιούργησε ένα κατάλοιπο ότι δεν θέλω να γίνω τραγουδιστής. Ζήλευα τον παραγωγό του πατέρα μου τον Αχιλλέα τον Θεοφίλου, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στην μουσική και έλεγα αυτό θέλω. Μία ημέρα με ρώτησε αν γράφω κομμάτια και του πάω τραγούδια, χωρίς να γράφω στίχους μόνο μουσική γράφω. Του τα πήγα σε κασέτα και μου λέει είναι καταπληκτικά τραγούδια πάμε να κάνουμε δίσκο του μπαμπά. Έρχεται η εταιρεία και μου λέει Χάρη είναι αμαρτία να μην τραγουδήσεις και κάπως έτσι έγινα τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είμαι μουσικός ένα συνθέτης, που είμαι τυχερός γιατί μπορώ να τραγουδήσω. Όλο αυτό για να σας πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το τραγούδι ως επάγγελμα”, εξομολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Read More

And More