Χάρης Βαρθακούρης: Φωτογραφίζει τις κόρες του λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και στέλνει το δικό του μήνυμα για τη δύσκολή χρονιά που ξεκινά

Έπειτα από παράταση μιας εβδομάδας, τα σχολεία όλα της χώρας άνοιξαν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, με τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά να πηγαίνουν φορώντας μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό. Πολλοί από τους celebrities της εγχώριας showbiz φωτογράφισαν τα παιδιά τους λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο παρουσιαστής του Big Brother μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα λόγω του reality του ΣΚΑΪ, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Το πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος απαθανάτισε τα κορίτσια του, Μελωδία και Λιόνα, κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από το σπίτι με προορισμό το σχολείο και έστειλε το δικό του μήνυμα για την ιδιαίτερη χρονιά που ξεκινάει.

“Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου. Καλή χρονιά και στους δασκάλους και καθηγητές αλλά και στους γονείς.
Ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος και θα πρέπει, ειδικά φέτος, να είμαστε διπλά υπομονετικοί και με πολλή κατανόηση.

Μακάρι να πάνε όλα καλά, να είνα τα παιδιά μας γερά και υγιή, να κάνουν καινούργιους φίλους και να συνειδητοποιήσουν από τώρα ότι μπορεί αυτά τα χρόνια να φαίνονται δύσκολα, αλλά είναι χρόνια που όταν μεγαλώσουν θα τα αναπολούν με νοσταλγία.
Υγ. Συνεχίζουμε την παράδοση που θέλει την πρώτη μέρα του σχολείου να τα ντύνουμε…δίδυμα”, σημείωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στη λεζάντα της ανάρτησής του. 

Read More

And More