Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση για την επέμβαση που υποβλήθηκε – «Ξεκουράζομαι και αναρρώνω»

Με ανάρτηση στα social media ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση, χωρίς ωστόσο να περνά σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση αναφέροντας πως το επόμενο διάστημα θα κάνει… Πριβέ εμφανίσεις, καθώς θα μείνει εντός σπιτιού προκειμένου να αναρρώσει. 

«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους). Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!

Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας Ωστόσο αυτο το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή. Σας περιμένω», έγραψε ο Χάρη Βαρθακούρης, τονίζοντας ωστόσο πως η εμφάνισή του στις 14 Οκτωβρίου στη Ζυρίχη ισχύει. 

Read More

And More