Χάρης Βαρθακούρης: Η οργισμένη ανάρτηση για την κτηνωδία στην Ηλεία – «Θα σκότωνα εύκολα τον δράστη»

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Ηλεία το αδιανόητο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ζώου, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου. 

Όπως σημειώνει το ilialive.gr, ήταν γύρω στις 10:00, όταν εθελοντές της Φιλοζωικής Κρεστένων στην Ηλεία στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας εντόπισαν ένα αρσενικό σκυλί σε μαρτυρική κατάσταση, μέσα στα αίματα- ξεκάθαρα επρόκειτο για κακοποίηση ζώου.

Το συμβάν προκάλεσε οργή στα social media, ενώ ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης έκανε σχετική ανάρτηση: «Κύριοι, δεν με νοιάζει τι θα πείτε, αλλά τον σκότωνα εύκολα τον δράστη !!! Άλλωστε φρένα είναι αυτά, χαλάνε κάποιες φορές και δεν υπακούν… Προσεύχομαι να βρεθεί».


Όπως ανέφερε, ο εθελοντής Διονύσης Λιαρομάτης, στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι είχε πυροβοληθεί όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε ακόμη πιο φριχτή.

Το ζώο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνίατρο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βαθύ σκίσιμο στον πρωκτό, αποτέλεσμα εισαγωγής αντικειμένου με ακραία βία. Ο γιατρός χρειάστηκε να κάνει οκτώ ράμματα για να κλείσει το τραύμα, ενώ ο σκύλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, παλεύοντας να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164