Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Η ζωή τους χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και internet και το υπέροχο σαλόνι τους

Μπορεί ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα καθώς και οι δυο υπέροχες κόρες τους να είναι χαρούμενοι στις φωτογραφίες παίζοντας στα χιόνια αλλά δεν πέρασαν ιδιαίτερα καλά με τα χιόνια αφού και αυτοί, έμεινα χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και internet!

H ζωή της οικογένειας Βαρθακούρη έγινε πραγματικά δύσκολη αλλά ο Χάρης είπε το παράπονό του με χιούμορ λέγοντας πως: όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια μπορείς να φτιάξεις λεμονάδα, ενώ αποκάλυψε ότι το ψυγείο τους όλο αυτό τον καιρό ήταν το χιόνι! O γνωστός τραγουδιστής αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής “ΣΟΥΚΟΥ family” μας έδειξε το χιόνι έξω από το σπίτι του αλλά και το σαλόνι με τα κεριά και το τζάκι τους αναμμένο!

Διάβασε την ανάρτησή του: 

Όταν η ζωή δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα 
Μπορεί να ταλαιπωρούμαστε χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, Ίντερνετ, οδική πρόσβαση κτλ κτλ, τουλάχιστον προσπαθήσαμε να το χαρούμε.Ειδικά οι κόρες μας ξετρελάθηκαν με το χιόνι!! 
Κι όσο ήμασταν χωρίς ρεύμα, μαγειρέψαμε στο γκάζι, ανάψαμε κεράκια για να βλέπουμε, χρησιμοποιήσαμε τα χιόνια για ψυγείο και το τζάκι για να ζεσταθούμε και κοιμηθήκαμε και οι τέσσερις μαζί, αγκαλίτσα, εκεί, στο σαλόνι, παρέα με το τζάκι 
Εντωμεταξύ, μια μέρα πριν, ξεκινήσαμε δίαιτα. Το τι πατατάκι, δρακουλίνι, πασατέμπο (άντε και φρούτα) φάγαμε, δεν λέγεται!!
Και να θελεις ν’αγιάσεις, δε μπορείς!! 
Εξακολουθούμε να είμαστε χωρίς!!
Ήρθαμε για λίγο στα πεθερικά μου και βρήκα Ίντερνετ!!!

Read More

And More