Χάρης Βαρθακούρης: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο τσακώθηκε με τη σύζυγό του, Αντελίνα! (video)

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη για…

…την άδικη σύγκριση που κάνουν με τον πατέρα του: «Αν ακούσεις π.χ. τον Βέρτη, θα πεις «Τι φανταστικός τραγουδιστής ο Βέρτης». Δεν θα συνεχίσεις την πρόταση να πεις «αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο». Στην περίπτωση του Στέλιου Διονυσίου θα πεις «τι ωραίος τραγουδιστής ο Στέλιος, αλλά δεν είναι σαν τον πατέρα του». Δεν υπάρχει λόγος να το πεις αυτό…».

…τα λάθη που έκανε στα επαγγελματικά του: «Έχω κάνει λάθη πολλά, έχω πει χοντράδες. Έχω πει όχι το 2000 σε μια συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα. Σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοίμαζε, με πήρε ο άνθρωπος για να πούμε ένα τραγούδι μαζί κι επειδή το γύρισμα ήταν πρωί κι εμένα η φωνή μου θεωρώ ότι δεν έχει ανοίξει το πρωί συν το ότι εγώ κοιμάμαι το πρωί… και πήγε ο πατέρας μου. Δύο χρόνια μετά από αυτό, δέχτηκα μια πολύ σημαντική -από οικονομική άποψη- πρόταση για να διαφημίσω ένα προϊόν. Ήταν μπισκότα, το ποσό ήταν τεράστιο και θυμάμαι ότι είπα «Δεν τρώω τα μπισκότα σας».

…τους λόγους που τον ζηλεύει η σύζυγός του, Αντελινα: «Η Αντελίνα όταν ζηλεύει θα το δείξει, θα σου πω έναν πρόσφατο καβγά που είχαμε. Είδε ένα like μου, η Αντελίνα μπορεί να ψάξει να δει που έχω κάνει like… και να με ρωτήσει γιατί έχω κάνει like εκεί! Και να είναι τέσσερις μήνες πριν και να μην θυμάμαι. Μετά από λίγο θα μου πει εντάξει έχει δίκιο, συγγνώμη αλλά δεν ξέρεις ότι σ’αγαπάω κι ότι ζηλεύω. Το κινητό μου θα το ψάξει, αλλά το κινητό που έχω εδώ και κάποιο διάστημα θέλει την φάτσα μου για να ανοίξει, οπότε τι θα κάνει θα έρθει από πάνω μου την ώρα που κοιμάμαι; Δεν γίνεται γιατί πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More