Χάρης Βαρθακούρης: «Ως τηλεθεατής αδιαφορώ για την εκπομπή που παρουσίαζα»

Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη “Μαμά-δες” μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στο J2US μίλησε για την οικογένειά του αλλά και την εμπειρία του ως παρουσιαστής.

«Είμαστε έντονο ζευγάρι με την Αντελίνα αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος, δε βάζω το ξυπνητήρι για να τσακωθώ. Τα παιδιά λοιπόν, δεν έχουν τραύματα από φωνές, καβγάδες, αψιμαχίες…» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ως τηλεθεατής αδιαφορεί για εκπομπές σαν το Big Brother παρότι το παρουσίασε.

«Το κομμάτι της παρουσίασης κύλησε αξιοπρεπώς. Αυτός ήταν και ο στόχος μου. Αναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη εκπομπή ανέλαβα κάτι δύσκολο – επιλογή μου ήταν, δε με πίεσε κανείς- ήταν ένα πείραμα. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι που ίσως δε μου ταιριάζει και τόσο αλλά όφειλα τουλάχιστον να το διεκπαιρεώσω.

Στόχος μου ήταν να το κάνω με αξιοπρέπεια γιατί το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να το κάνεις με αξιοπρέπεια. Μετά είναι η εκπομπή που κάναμε με τη γυναίκα μου. Δε με ενδιαφέρει να σχολιάσω τη συμπεριφορά συμμετεχόντων σε ριάλιτι, δεν είναι το φόρτε μου γιατί αδιαφορώ γι’ αυτές τις εκπομπές ως τηλεθεατής παρότι παρουσίασα μια από αυτές» είπε.

Read More

And More