Χάρης Βαρθακούρης: Ποζάρει στο πλατό του Big Brother και δηλώνει: “Κάποιος με ευλόγησε και ετοιμάζομαι να παρουσιάσω το Big Brother”!

O Xάρης Βαρθακούρης ετοιμάζεται να μας καλησπερίσει το Σάββατο το βράδυ στις 21.00, μέσα από το πλατό του Big Brother και να μας παρουσιάσει τους παίκτες του πολλά υποσχόμενου reality του ΣΚΑΪ.

Σήμερα κάνοντας τον απολογισμό του δηλώνει ευλογημένος που μέσα στην κρίση είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα μεγάλο show όπως το Big Brother.

Διάβασε όσα έγραψε:

Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα
Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης.
Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει!

Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να… παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother!Ποιος; Εγώ!

Ο Χάρης δηλώνει τυχερός και ενθουσιασμένος! Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας

Read More

And More