Χάρης Βαρθακούρης: Το μήνυμα όλο νόημα, μετά τα υπονοούμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου περί αποχώρησης!

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο live της Παρασκευής στο Big Brother, όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαινόταν σκεπτικός και μετά από κάποια ώρα δεν ήθελε να σχολιάζει τα τεκταινόμενα, με το twitter «να παίρνει φωτιά», ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του show δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ένα μήνυμα όλο νόημα.

«Και… μην πυροβολείτε τον μεσάζοντα. Δεν φταίει ποτέ ένας που είναι υποχρεωμένος να εκτελεί εντολές και που μεταφέρει ένα μήνυμα. Εσείς οι λίγοι (διπλής ανάγνωσης αυτό), σκεφτείτε πριν σπεύσετε να απειλήσετε, να βρίσετε, να καταραστείτε κτλ κτλ. Χαλαρώστε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση:

Το περιστατικό που ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες (και ούτε έμαθε με κάποιο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη), με τον ίδιο να επισημαίνει στο live λίγη ώρα μετά: «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου, έχω τρυφερή σχέση και ας είμαι και καυστικός. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα σημαίνει ότι αν αυτά που λέω ενοχλούν κάποιους δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσω. Αν δημιουργώ πρόβλημα, γιατί δημιούργησα πρόβλημα μπορώ να αποχωρήσω. Το λέω γιατί ούτε πάω να κλέψω τη δόξα κανενός ούτε την στεναχώρια κανενός. Τα λέω με έναν τρόπο. Εγώ δεν είμαι ούτε για light ούτε για ψευτοισορροπίες».

Read More

And More